1. Použite extra panenský olivový olej na upokojujúci kúpeľ
Zatiaľ čo väčšina z nás zvyčajne myslia na bublinkový kúpeľ alebo iné prírodné produkty, extra panenský olivový olej funguje veľmi dobre ako upokojujúca prísada do kúpeľa. Pri ďalšom namočení pridajte pár polievkových lyžíc a pocítite rozdiel, keď sa dostanete von. Budete viac osviežení a vaša pokožka sa bude cítiť trochu hladšie.

olej

2. Získajte hladké vlasy s  extra panenským olivovým olejom
Opäť platí, že existuje veľa spôsobov, ako použiť EPOO na vlasy, ale jedným z najlepších je odstrániť rozštiepené konce a zabráni státiu vlasom, ktorým niekedy dochádza. Len kúsok cez vlasy vám tiež prinesie pekný lesk a kabát – aby vaše vlasy vyzerali lepšie.

mýdla

3. Jas Vašich topánok
Zaujímavé je, že rovnaký lesk na vlasy môže byť použitý aj na vaše topánky. Vezmite si trochu olivového oleja a používajte ho ako leštičku na topánky pri ďalšom čistení Vašich topánok. Je zrejmé, že budete chcieť skontrolovať typ materiálu, s ktorým pracujete, aby ste sa uistili, že olivový olej nepoškodí vaše topánky.

4. Prírodný krém na holenie
Olivový olej môže ísť takmer kdekoľvek na telo, a okrem prirodzených hydratačných vlastností funguje ako dobrý krém na holenie – najmä pre tých, ktorí majú citlivú pokožku. Opäť získate lahodné výhody vône oleja spolu s hladkou hladkou pokožkou. Ak ste predtým nikdy nevyskúšali túto konkrétnu metódu, odporúčam vám ju vyskúšať, pretože vás možno prekvapí, aké to je pekné, ak sa chcete oholiť s EPOO, najmä v porovnaní s tvrdými umelými holiacimi krémami.

koření

5. Tiché vŕzgajúce dvere
Máte nepríjemné pánty, ktoré vždy vŕzgajú? Hádajte, čo môže pomôcť. Áno – extra panenský olivový olej. Zoberte papierový uterák alebo iný materiál absorbujúci olej a na ňom dajte trochu EPOO. Potom šúchajte hornú časť pántu a počúvajte, pretože ten nepríjemný zvuk už zmizol.